a honlap felülete akadálymentes
Friss hírek
Ünnepélyes átadás
Ünnepélyes keretek között adták át a hét végén a...
Elkészült a bővített szennyvíztelep
A Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás, mint beruházó a...
Kapcsolat
Nagyatádi Regionális
Szennyvíztársulás


7500 Nagyatád, Baross G. u. 9.
Telefon: +36-82/504-501
Telefax: +36-82/504-555
E-mail: varoshaza@nagyatad.hu
Keresés
Oldaltérkép
        Aktuális

Jól halad a nagyatádi csatornaprogram

2010. december 2, Csütörtök
Elkészült a Nagyatád és környéke csatornahálózatának és Nagyatád szennyvíztelepének fejlesztési program köztes megvalósíthatósági tanulmánya. Mint megtudtuk: jó ütemben halad program előkészítése.

Egyed Árpád, a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás koordinátora elmondta: a fejlesztési igazgatóság továbbtervezésre alkalmasnak találta a tervezetet, így újabb lépést tettek a második körös projekt kidolgozása felé.

Mint ismert: a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás 111 millió forintos uniós támogatást nyert az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában. A pénzből Nagyatád szennyvíztelepének fejlesztését, valamint Bakháza, Görgeteg, Háromfa, Kutas, Lábod, Ötvöskónyi, Rinyaszentkirály, Tarany és a Nagyatád Kivadár városrészének csatornázását készítik elő. Egyed Árpád elmondta: benyújtották a szennyvíztelep vízjogi engedélyeztetését, december végéig pedig a teljes hálózat engedélyeztetéseit be tudják adni.

- A lakosság körében eközben zajlik a szerződések megkötése. Jelen állás szerint 80 százalék körül van a szerződöttek száma, azaz a szükséges rákötési számot meghaladjuk már most. Várjuk az újabb jelentkezőket, hiszen minden egyes rákötés számít a majdani kivitelezésnél.

Utolsó frissítés: 2013-04-08