a honlap felülete akadálymentes
Friss hírek
Ünnepélyes átadás
Ünnepélyes keretek között adták át a hét végén a...
Elkészült a bővített szennyvíztelep
A Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás, mint beruházó a...
Kapcsolat
Nagyatádi Regionális
Szennyvíztársulás


7500 Nagyatád, Baross G. u. 9.
Telefon: +36-82/504-501
Telefax: +36-82/504-555
E-mail: varoshaza@nagyatad.hu
Keresés
Oldaltérkép
        Aktuális

Indul a csatornarendszer próbaüzeme

2015. mjus 26, Kedd
Szórólapon tájékoztatja a kilenc település lakosságát a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás arról, hogy a településeken elkészült a szennyvízcsatorna-hálózat. A 3 hónapos próbaüzeme várhatóan 2015. június 8-án indul.

A következő hetekben javasolják előkészíteni a házi bekötéseket. A beruházás során minden ingatlanon elhelyeztek (a telekhatáron belül 1 méterre) egy tisztítóidommal ellátott csonkot. Az épületből kijövő csatorna majd e csonkon keresztül csatlakozhat a rendszerre.  Az ingatlan területén a tulajdonos feladata a vezeték lefektetése.

Azt tanácsolják, hogy akinek nincs lehetősége a munkát házilagosan kivitelezni, az vegye igénybe szakember segítségét. Fontos tudnivaló: a házi bekötés kialakítását jelezni kell az önkormányzatnál, amely biztosítja az igénybejelentéshez szükséges nyomtatványt és megszervezi a csoportos az átvételt is. A szolgáltató az átvételért úgynevezett felülvizsgálati díjat számít fel. A próbaüzem alatt ez a díj kedvezményes, csupán 1000 Ft, ám ezt sem kell megfizetni, mert átvállalja a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás. Azon ingatlantulajdonosnak, aki ez idő alatt nem köt rá a rendszerre, már meg kell fizetnie a felülvizsgálat teljes költségét, ami 15.113 Ft.

Érdemes hát  következő 3 hónapban rácsatlakozni az új csatornahálózatra.

A szórólap ide kattintva letölthető!

Amennyiben Önnek nincs lehetősége a munkát kivitelezni, akkor vegye igénybe szakember segítségét. A házi bekötés kialakítását jelezze az önkormányzatnál, amely biztosítja az igénybejelentőt és megszervezi a csoportos az átvételt.A próbaüzem alatt kedvezményes (1000 Ft) a felülvizsgálati díj. Ezt a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás átvállalja. Annak, aki ez idő alatt nem köt rá a rendszerre, már meg kell fizetnie a felülvizsgálat teljes költségét, ami 15.113 Ft.

Utolsó frissítés: 2015-06-02